Ingyenes szállítás

Világszerte szállítás

Kiváló minőségű

Ajándékok

24/7 támogatás

100% Moneyback

Vissza Árfolyam

Új! Nagykereskedelmi Bloodfang szín 20 db minőségű természetes liba toll, 5-7inches / 13-18 cm DIY ékszerek dekoráció

Új! Nagykereskedelmi Bloodfang szín 20 db minőségű természetes liba toll, 5-7inches / 13-18 cm DIY ékszerek dekoráció

Ruházati Varrás & Szövet

  278 Ft 340 Ft
  • (3)

SKU: o967

Címkék: Toll, , Olcsó Toll, , libatoll, toll nagykereskedők, nagykereskedelmi toll.

Specifikáció:

 • Mennyiség: 20 db
 • Szín: Mint a képen
 • Használat: Ruházat / sapkák / ékszerek, egyéb kiegészítők
 • Anyag: Libatollas
 • méret: 5-7inches / 13-18cm
 • Márka Név: Kézműves
 • keverjük össze 10 szín: Mint a képen
 • Minta: Festett
 • Modell Száma: GJ215
 • több szín: Kérjük, látogasson el a boltba, hogy vásároljon

Új! Nagykereskedelmi 20 db minőségű természetes liba toll, 5-7inches / 13-18 cm DIY ékszerek dekoráció

Kell vásárolni több szín

Kérjük, keresse fel a következő URL-link

Vagy a boltban keres libatoll

Tippek: minden, puha csomag 20 db, 20 db, az egyéni szín-szabványoknak. Ha több kell, színek, kérlek, vegyél több parancs csomagokat, majd egy üzenetet, hogy meg kell, színes ID # + szám 1-22.

Természetes anyagokból mindegyik más-más méret, 13-18 cm hosszú, csak nem garantálja minden ember egyformán tökéletes. Természetes anyagokból néha egy kis hiba normális , igyekszünk biztosítani, hogy minden egy tollat is lehet használni, ez nem befolyásolja a vásárlás .

Több kell, színes tollak

Menj a boltba, hogy vásároljon Tipp: nyújtunk ingyenes szállítási logisztikai nem követte, miután elhagyta Kínát, a csomagot szállítjuk borítékokat az utat, ha kell egy biztonságos logisztikai, kérjük válasszon China Post regisztrált csomagot, logisztikai, vagy más fizet.

A boltban vásárolni a napon elérte a több mint $ 9, biztosítunk ingyenes China Post regisztrált csomag logisztikai, beleértve minden országban, tranzit ideje 20-60 napon belül érkezik, mert a különböző országokban, különböző időpontokban közlekedés miatt az export növekszik minden évben, a posta munkaterhelés megnövekedett szállítási kapacitás már nem a kezdeti stabil, alkalmi szállítási késedelem, kérlek, értsd meg.

Hol van még egy megfizethető, hatékony logisztika ePacket, a logisztikai cég csak akkor nyújt szolgáltatásokat az alábbi országok, Oroszország /

RÓLUNK / Ukrajna / Norvégia / Ausztrália / Németország / Izrael / UK / Szaúd-arábia / Kanada / Franciaország, tranzit idő 15 nap, vagy úgy, hogy eléri a vásárlási összeg 20 $ lesz díjmentesen, bolt, egyes áruk, nem nyújt, mert korlátozott áru nyereség, amikor nem értem, mit jelent, kérem, írja meg nekem.

ePacket logisztikai elérni Oroszország, mind az Egyesült Államokban, egy szám alacsonyabb szállítási költségek, a vásárlás összege meghaladja a $ 10, biztosítunk ingyen, beleértve az összes áruk boltja

Vissza Leírása

Bízunk benne, hogy cseréljenek pozitív visszajelzést. Kérjük, adjon pozitív visszajelzést, meg minden "5 Star" minősítés,

azt akarjuk, hogy ez legyen. Ha valamilyen oknál fogva nem felel meg az elvárásoknak,

kérjük, küldjön e-mailt, hogy bármelyikünk elmegy semleges vagy negatív visszajelzést. Mindent megteszünk, hogy megoldja ezeket a problémákat.

Rólunk

Boldogok vagyunk, hogy exchange pozitív visszajelzéseket. Kérlek, hagyj minket a pozitív visszajelzések, meg minden "5 Star" a nézettség, meg fogjuk tenni. Kérlek, ne hagyj itt minket bármilyen negatív vagy semleges visszajelzést, mielőtt hozzánk, hogy megoldja a problémát. Ez nem fog segíteni megoldani a problémát gyorsabban által elhagyja a negatív visszajelzéseket, csak a kapcsolatot a szakmai ügyfélszolgálat segít megoldani a problémákat.

Mjordan2315

  5
2020-11-10

Super fast shipping! Quality fire! Not the first time I order, no complaints

Tomka Alipova

  5
2020-12-28

Feathers as always gorgeous! Delivery to RB is exactly 1 month. I order not the first time from this seller. Recommend!

Nicholas Chinn

  5
2020-12-21

Very beautiful birds!!!!

Lehet is, mint