Ingyenes szállítás

Világszerte szállítás

Kiváló minőségű

Ajándékok

24/7 támogatás

100% Moneyback

Vissza Árfolyam

DC 5V 5.0 V USB Ventilátor Fokozatmentes Fordulatszám-szabályozó Szabályozó Kapcsoló Fordulatszám Modul Rajongó Kormányzó Hangerő Szabályozó Testület

DC 5V 5.0 V USB Ventilátor Fokozatmentes Fordulatszám-szabályozó Szabályozó Kapcsoló Fordulatszám Modul Rajongó Kormányzó Hangerő Szabályozó Testület

Elektromos Berendezések & Kellékek

  201 Ft 225 Ft
  • (3)

SKU: o820

Címkék: Motor Vezérlő, Lakásfelújítás, Olcsó Motor Vezérlő, Minőségi Lakásfelújítás, Motor Vezérlő.

Specifikáció:

 • Márka Név: diymore
 • Motor Típus: DC Motor
 • Modell Száma: DC 5V

Leírás:

A fokozatmentes fordulatszám-szabályozó kimeneti feszültség tartomány simán változások között 3V-8V, így a ventilátor szél sebesség állítható, kényelmes jelentősen nőtt! Forgassa el a gombot az óramutató járásával megegyező irányba, hogy növelje a levegő térfogata. Óramutató járásával ellentétes irányba, hogy a levegő térfogat szelídebb meg a gombot van egy kapcsoló funkciót!

Használata: nagyon egyszerű! Helyezze be a kormányzót, hogy a mobil telefon töltő, vagy a töltés kincs, majd helyezze be a ventilátor USB-csatlakozó USB-portjához, hogy a kormányzó, majd állítsa be a nagy mennyiségű kis levegő mennyisége elforgatásával a beállító gomb elforgatásával.

Tápellátás tartomány: 2V, hogy 15V (közvetlen USB-port)

Kimeneti tartomány: 3V-8V (alapértelmezett nem illik 12V USB ventilátor)

Névleges teljesítmény: 5W

Megjegyzés: Ha használni, állítsa be a ventilátort a két szakaszból áll, kérem, tegye a ventilátor egy fogaskerék, különben nem lehet tudni, hogy állítsa be a sebességet!

Csomag Tartalmazza:

1DB x DC 5V USB Ventilátor Fokozatmentes Fordulatszám-szabályozó Szabályozó Kapcsoló Fordulatszám Modul Rajongó Kormányzó

Daes 1603

  5
2020-12-02

Got thanks

Izbavitelj

  3
2021-02-02

The voltage adjustment of this product is supposed to be 3V to 8V, but when I measured it, the range was 2.36V to 7.02V. I own other similar products, and they output up to 8.3V. I don't output up to 8V, so it's OK, but I want you to make sure the performance inspection.

Alig2210

  5
2021-02-01

I received the item today, just over two months after I ordered it. Anyway, I'm glad I received the product, but I'm dissatisfied with the delivery period.

Lehet is, mint