Ingyenes szállítás

Világszerte szállítás

Kiváló minőségű

Ajándékok

24/7 támogatás

100% Moneyback

Vissza Árfolyam

50pcs Vikingek Matricák pastor rajzfilmfigurák anime film vicces matricák scrapbooking diy telefon, laptop, vízálló dekoráció

50pcs Vikingek Matricák pastor rajzfilmfigurák anime film vicces matricák scrapbooking diy telefon, laptop, vízálló dekoráció

Scrapbooking & Bélyegzés

  1 430 Ft
  • (5)

SKU: o358

Címkék: Matricák, , Olcsó Matricák, , Matricák.

Specifikáció:

Mert a fény az oka, hogy a fénykép, ott lesz egy kis különbség a szín a termék, amelyik ténylegesen kapott. kérlek, bocsásd meg, az ok-megoldás

Minden elem a boltban támogatás CSEPP SZÁLLÍTÁS. Nagykereskedelmi and Drop Szállítási mindketten üdvözölték. Nem megyünk el semmilyen információt nekünk a csomagot. Támogatás csepp szállítás.(Tudjuk, hogy az egyéni csomagolás) Gyors szállítás a 12-48 Óra. Küldjük a csomagot anélkül, számla, nyugta, vagy árakat. Tudjuk, hogy a vám termékek. Hogy a rajongók a boltban, akkor vedd meg a kívánt elemeket venni, kap 5% - os diszkont áron. Hogyan lehet nyomon követni a csomagot?

Nyomon követheti a csomag a következő weboldal segítségével a nyomon követési számot: www.17track.net/en Mit tehetek, ha vásárlás védelem fogytán az idő?

Ha a vásárlás védelmi idő fogy, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, segítünk, hogy azt meghosszabbítják. Szóval a pénz nem fog menni, hogy a számla. Oroszország/ Ukrajna/ Fehéroroszország Barátok:

Kérlek, hagyd el a teljes nevét (első, középső, illetve az utolsó név), valamint a helyes cím ( Lakás, Nem. Utca, Város, Régió, ország), amikor a parancsot.

A boltban, hogy az emberek, a mindennapi élet sok Színes, boldogabb. Célunk, hogy magas színvonalú termékek, valamint a legjobb az összes szolgáltatást ügyfeleinknek. Minden ügyfelünk véleménye számlálók. Szeretnénk hallani a hangját. Szeretnénk látni a mosolyt, amikor megkapja a termékekre. Szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy teljesülnek. Bízhatsz bennünk.

55759 Remagic matricák - Dropshipping elfogadott

Prickles 05

  5
2020-09-17

Shipping fast, in transit 23 days, quality is good, there are not clear drawings, discolored, in general, for such money is not bad at all. thankful.

Ochidori

  5
2021-01-13

Stickers are cool, but terribly identical... Some horror helmets...

Mb Hoover

  5
2020-11-20

All norms, exactly 50 pieces, all different. Recommend

Evitjacky

  5
2021-01-06

Demoró 20 días en llegar, son de buena calidad, vienen 50 piezas y todos distintos. Contento con la variedad de stickers.

Butlernic

  5
2020-11-14

Super stickers, thanks for the quick delivery and good quality⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lehet is, mint